Lootjes trekken via WhatsApp: In een paar klikken geregeld!

Wist je dat je nu eenvoudig én snel online lootjes kunt trekken via WhatsApp? Het is een gezellige manier om cadeautjes uit te wisselen met familie en vrienden, zonder te weten van wie je iets ontvangt! Geen gedoe met verloren briefjes of vergeten namen. Online lootjes trekken houdt alles overzichtelijk, waardoor jij optimaal kunt genieten van het feestplezier! Hieronder leggen wij uit hoe je eenvoudig lootjes kunt trekken via WhatsApp!

Lootjes trekken via WhatsApp

De feestdagen zijn een gezellige tijd om samen met jouw vrienden en familie cadeautjes uit te wisselen. De woonkamer is versierd met feestelijke lichtjes, versgebakken kruidnootjes en mooie kerstdorpjes. Dan heb je natuurlijk geen zin in gedoe en dat hoeft ook niet! Met een paar klikken trek je gemakkelijk lootjes via WhatsApp. 

Dus, of je nu surprises maakt voor Sinterklaas of Kerst viert met mooie cadeaus, online lootjes trekken voegt magie toe aan jouw feestdagen! 

Heb jij de taak gekregen om de lootjes te trekken voor een feestelijke gelegenheid? Wij maken het je gemakkelijk! Via Lijstjedelen.com kun je snel en eenvoudig online lootjes trekken. Bovendien kun je hier een cadeaubudget en eventuele onderlinge uitsluitingen toevoegen. Nodig daarna jouw familie en vrienden uit door slechts één druk op de knop via WhatsApp. 

Ben je benieuwd wie jij hebt getrokken? Begin dan nu met lootjes trekken via WhatsApp!

Het gemak van lootjes trekken online

Online lootje trekken biedt veel voordelen. Zo hoeft niet iedereen bij elkaar te zijn voor de trekking. Dus geen gedoe met het afstemmen van de agenda’s. In een paar klikken voeg je alle deelnemers toe en stel je eenvoudig het budget in. Bovendien kun je afstemmen welke mensen elkaar bijvoorbeeld niet kunnen trekken om welke reden dan ook. Wanneer de lootjes zijn getrokken, nodig je de deelnemers uit via e-mail, een link of WhatsApp. Heerlijk snel en simpel! 

TIP: Je kunt nu eenvoudig regels toepassen zoals uitsluitingen en het cadeaubudget! 

Voeg een verlanglijstje toe aan jouw lootje

Wanneer je online lootjes hebt getrokken, wil je natuurlijk meteen aan de slag met het vinden van een leuk cadeau. Bovendien is het handig om naast inspiratie op te doen, ook jouw cadeauwensen te kunnen delen. Op Lijstjedelen.com vind je hier dé oplossing voor! Zodra jij jouw lootje hebt getrokken, kun je namelijk moeiteloos een verlanglijstje toevoegen. Zo wordt het kiezen van het perfecte cadeau een fluitje van een cent! 

Jaimie avatar

Wellicht ook interessant…