8x inspiratie voor originele kraamcadeautjes

Hoera, er is een prachtig baby’tje geboren! Wanneer het tijd is om de nieuwe aanwinst te bewonderen, is een cadeau natuurlijk onmisbaar. Het kiezen van een leuk kraamcadeautjes kan echter een uitdaging zijn. Je wilt niet aankomen met het vierde exemplaar van hetzelfde sokje of slabbetje. Daarom bieden wij jou de beste tips voor het vinden van een origineel kraamcadeautje!

Kraamcadeautjes met naam

Geboorte armband als kraamcadeau

Een geboorte armband is een symbolisch kraamcadeautje voor de ouders én het pasgeboren wondertje. Het sieraad is speciaal ontworpen voor baby’s en kan worden gepersonaliseerd met de naam en geboortedatum van de kleine. Een liefdevol aandenken dus! Een ander uniek en persoonlijk kraamcadeau is een geboorte maand armband. Deze armbandjes zijn voorzien van een edelsteen die symbool staat voor de geboortemaand van de baby. Een prachtig aandenken aan een bijzondere gebeurtenis!

    Stand van de sterren poster

    Een stand van de sterren poster biedt een tastbare herinnering aan het bijzondere moment van de geboorte van de baby. Het toont precies hoe de sterrenhemel eruitzag op het moment van de geboorte, waardoor het een uniek en betekenisvol kraamcadeautje is. Deze persoonlijke poster, met de naam en geboortedatum van de baby, is zowel een stukje geschiedenis als een decoratief item voor de babykamer!

    Persoonlijke knuffel

    Baby’s en knuffels zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een persoonlijke knuffel met naam en geboortedatum is meer dan alleen pluchen speelgoed. Het is een warm en liefdevol kraamcadeautje voor zowel de ouders als het kind zelf. Het is een tijdloos aandenken aan de geboorte van de baby.

      Geboortekoffertje

      Een geboortekoffertje met naam als kraamcadeau is een prachtige manier om de bijzondere herinneringen aan de geboorte van de baby te koesteren. Naast het bewaren van geboortekaartjes biedt het koffertje ruimte voor andere waardevolle aandenkens, zoals het eerste rompertje, de knuffel van de baby, of zelfs een lokje haar. Bovendien kan het koffertje later dienen als een schattige reisgenoot voor logeerpartijtjes bij opa en oma, waardoor het een blijvend en functioneel geschenk is voor zowel de ouders als de baby.

        Kraamcadeautjes mama

        Maaltijdbox

        De hele dag flesjes uitkoken, luiers verschonen, baby voeden…Je zou bijna vergeten als kersverse moeder dat je zelf ook nog moet eten. Waar haal je de tijd vandaan om boodschappen te doen én te koken? Gelukkig is daar de maaltijdbox, een praktisch en zeer welkom kraamcadeau voor kersverse ouders. Het hele gedoe rondom het bedenken en inkopen van maaltijden wordt hiermee uit handen genomen. Zo kunnen de ouders heerlijk genieten van hun pasgeboren wonder!

        Thuisbezorgd cadeaubon

        Heerlijk zo een maaltijdbox, maar helemaal niet hoeven koken is stiekem nog fijner! Een cadeaubon van Thuisbezorgd is een origineel kraamcadeautje waar je mama en papa een groot plezier mee doet!

        Kraamcadeaus voor een meisje/jongen

        Herinneringendoos

        De tijd vliegt! Zo ook de zwangerschap en babytijd. Deze waardevolle herinneringen kun je overzichtelijk bewaren in een herinneringendoos. Dit kraamcadeau is al te gebruiken vanaf de eerste dag van de zwangerschap. Van de eerste echo tot aan het favoriete rompertje dat alweer te klein is geworden. 

          Hangloose baby

          Lekker chillen! Ook baby’s kunnen dit als geen ander. De Hangloose Baby hangmat is een origineel kraamcadeautje De hangmat is innovatief en ergonomisch ontworpen en zorgt voor ultiem comfort voor de baby. Dit kraamcadeautje is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, ledikant of box. De Hangloose baby hangmat is een must-have item onder de kraamcadeaus, want naast hangmat is het ook een boxkleed!

            Deel jouw wensen voor het ultieme kraamfeest!

            Maak jouw kraamfeest extra speciaal door het samenstellen van jouw verlanglijstje! Kies zelf jouw favoriete items voor de komst van jullie kleintje. Begin vandaag nog met het samenstellen van je verlanglijstje en deel eenvoudig jouw wensen met familie en vrienden.

            Op zoek naar meer Kraamcadeau ideeën? Bekijken
            Jaimie avatar

            Wellicht ook interessant…