Verlanglijstje Sinterklaas; deel snel jouw wensen voor het mooiste feest!

Een verlanglijstje Sinterklaas maak je eenvoudig online! De dagen worden korter, het laatste beetje nazomer is definitief voorbij. De herfst heeft zijn intrede gedaan, buiten is het guur en koud, het regent en we maken het binnen gezellig. Vanaf half november worden de kleine kinderen al nerveus, want: Sinterklaas komt naar het land! Dat betekent je schoen zetten, lootjes trekken en surprises knutselen! Pepernoten, banketstaven, chocoladeletters, surprises, het Sinterklaasjournaal: het is allemaal onlosmakelijk verbonden met het Sinterklaasfeest. Wat er ook bij hoort en elk jaar terugkomt, is het maken van een verlanglijstje.

Zeker met surprises in groepen mensen die elkaar niet zo goed kennen is een Sinterklaas verlanglijstje onmisbaar om degene die je lootje getrokken heeft, een zetje in de goede richting te geven. 

Help Sinterklaas een handje met jouw online verlanglijstje

Een online verlanglijstje voor Sinterklaas maken heeft veel voordelen. Door de deadline van het Sinterklaasfeest is het vaak haastwerk: je moet op het laatste moment nog je verlanglijstje opgeven, en wat zet je daar dan op?

Douchegel, sjaal of een leuke kandelaar. Een boekje, scheurkalender of nieuwe pantoffels voor de koude donkere dagen: alle standaard cadeaus komen voorbij, en hoewel ze vaak nuttig zijn, wil je iemand soms iets bijzonders geven wat echt bij diegene past.

Helaas kun je niet altijd in het grote boek van Sinterklaas meekijken om zo alles te weten te komen over de buurvrouw of collega van wie je het lootje getrokken hebt. En helaas blijft het daarom soms een beetje gissen waar je iemand blij mee kunt maken. Bij sportverenigingen, op het werk of met de buurt: het zijn situaties waarin vaak wel lootjes worden getrokken, maar je niet iedereen even goed kent. 

Ook kan je jouw sinterklaas verlanglijstje gemakkelijk delen via Whatsapp. Handig wanneer je bijvoorbeeld met vrienden of familie in een Whatsapp-groep zit en je kenbaar wil maken welke wensen je hebt zonder dat duidelijk is wie jouw lootje heeft. 

Een online verlanglijstje Sinterklaas biedt de gelegenheid om iets leuks te vragen en te kopen. 

Begin op tijd met je verlanglijstje voor Sinterklaas!

Een online verlanglijstje geeft je de mogelijkheid om iets bijzonders te vragen waar je echt op zit te wachten. Dan moet je bij het maken van dat verlanglijstje natuurlijk wel weten wat je erop wil zetten! Begin daarom ruim op tijd met je verlanglijstje online {eventueel linken naar andere blog of naar conversiepagina!]: zie je iets leuks in een winkel of webwinkel? Zet het vast op je verlanglijst voor sinterklaas! Als het eenmaal zover is, kun je namelijk vaak net niet meer op de titel van een boek komen, of heb je geen idee meer waar je dat ene leuke fotolijstje hebt gezien. Zeker met de kleinere budgetten voor het lootjes trekken, kan het soms moeilijk zijn meerdere passende cadeautjes te verzinnen.

Streep eenvoudig af wat gekocht is

Wanneer jullie met een grotere groep zijn, en meerdere cadeaus voor elkaar willen kopen, is een online verlanglijstje de ideale manier om los van elkaar cadeautjes te kopen. Je streept eenvoudig van het lijstje af, wat jij gekocht hebt, en de overige gevers zien dat cadeau van de lijst verdwijnen. Degene van wie het lijstje is, ziet dit niet, dit blijft dus een verrassing!

Vul eenvoudig je eigen lijstje aan als je inspiratie hebt, des te meer heeft een ander om uit te kiezen! 

Verlanglijstje Sinterklaas op basis van hobby’s

Heb je veel hobby’s? Dan is het ook leuk om je Sinterklaas verlanglijst online in dat thema vorm te geven! Geef online je hobby’s door en je online verlanglijstje wordt samengesteld op basis van jouw vrijetijdsbesteding. Dit kan zowel handig zijn als cadeau inspiratie voor jezelf maar het is ook superhandig voor degene die jouw lootje heeft. Hij of zij krijgt direct de beste tips voor een passend cadeau maar ook een beetje extra informatie voor een schaamteloos goed Sinterklaasgedicht! 

Deel jouw verlanglijstje Sinterklaas eenvoudig via e-mail, Whatsapp, of andere sociale media. Zo is iedereen op de hoogte van jouw wensen en blijft het nog even geheim wie jouw hulpsint voor dit jaar is!

Wellicht ook interessant…