Verlanglijstje maken online: simpel en snel!

Een online verlanglijstje maken is een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, geboorte of housewarming, er zijn tal van feestelijke gelegenheden waarbij jouw geliefden willen weten wat je graag zou willen hebben. Met een online wensenlijstje deel jij moeiteloos jouw wensen met wie je maar wilt. De cadeauzoeker maakt jouw zoektocht naar de perfecte cadeaus voor een verjaardaglijstje of een sinterklaas verlanglijstje nog gemakkelijker. Bovendien kun je zelf cadeaulinkjes toevoegen van jouw favoriete webshop! Wij geven jouw inspiratie en ideeën voor een online verlanglijstje.

Niet alleen een verjaardagslijstje of een Sinterklaas verlanglijstje

In de decembermaand en in de aanloop naar verjaardagen worden er vaak online verlanglijstjes met elkaar gedeeld, maar ook bij geboortes of huwelijken willen wij iets geven waar de ontvanger écht blij van wordt. Natuurlijk is het prima om zelf iets te bedenken om te geven, maar hoe fijn is het als je zeker weet dat jouw cadeau in de smaak valt? Dit verhoogt de pret van het geven nog veel meer!

Heb jij binnenkort jullie housewarming gepland staan? Voorkom dat je blijft zitten met tien boeketten en twintig flessen wijn. Door het maken van een gratis verlanglijstje, geef je eenvoudig aan wat jullie graag willen hebben. De gasten zullen dit waarderen én het helpt hen bij het vinden van het perfecte cadeau. Bovendien voorkomt dit dat je een set kaarsenhouders krijgt die totaal niet jullie smaak is…oeps!

Een online verlanglijstje maken geeft rust

Ken je dat? Iedereen vraagt wat je graag zou willen hebben en al snel vergeet je aan wie je wat hebt gevraagd. Voor je het weet staan beiden (schoon)moeders voor de deur met exact hetzelfde cadeau. Dit wil je toch voorkomen! Vermijd dubbele cadeaus met een online wishlist. De gasten kunnen gemakkelijk online cadeaus afstrepen. Op deze manier weet iedereen precies wat er nog overblijft om te geven, zelfs als ze wat later kijken. Ideaal!

Inspiratie en ideeën verlanglijstje

En dan is het zover! Je staat op het punt om je verjaardag te vieren of een ander prachtig feest te geven, maar je weet niet wat je als cadeau moet vragen? Geen zorgen, wij hebben de perfecte ideeën voor jouw verlanglijstje.

Dat ene boek dat je al een tijdje wilt lezen, maar wat was de titel ook alweer? Geen paniek, in de cadeauzoeker ga je gemakkelijk op zoek naar jouw favoriete boek. Loop je tijdens het shoppen een prachtige vaas tegen het lijf? Voeg deze dan eenvoudig toe aan jouw wensenlijstje.

Wanneer het moment daar is om je online verlanglijstje te delen met alle geliefden, neem je nog even de tijd om het door te nemen en te controleren of alle items nog steeds actueel zijn. Hierna deel je jouw unieke link gemakkelijk met iedereen via whatsapp, e-mail of social media. Voor degenen die jou een cadeau willen geven, wordt het ook een stuk eenvoudiger. Zij kunnen eenvoudig zien bij welke webwinkels jouw cadeau beschikbaar is en zelf kiezen waar ze het willen kopen. Zo wordt het voor iedereen gemakkelijker om het perfecte cadeau te vinden!

Handig om rekening mee te houden bij het maken van jouw online verlanglijstje!

  • Het is belangrijk om duidelijke omschrijvingen toe te voegen, vooral bij handmatig toegevoegde cadeaus. Dit maakt het voor je gasten gemakkelijker om te begrijpen wat je precies wilt hebben.
  • Varieer ook in prijs zodat er voor ieder budget iets te kiezen valt. 
  • Controleer voor het delen van het verlanglijstje of de wensen nog actueel zijn. 
  • Voeg een link toe om het zo voor de gasten gemakkelijk te maken het juiste item te vinden. 

Een verlanglijstje cliché? Welnee!

Een online verlanglijstje maken is ontzettend handig en helemaal niet cliché! De gever is op zoek naar inspiratie en ideeën voor jouw ultieme cadeau. De zoveelste doos bonbons of fles wijn is heerlijk, maar wel een beetje cliché toch? Hoe leuk is het als iemand jou juist dat ene cadeau kan geven waar jij écht op zit te wachten. Maak daarom nu jouw eigen online verlanglijstje en deel deze gemakkelijk met familie en vrienden!

Gratis online verlanglijstje maken? Bekijken
Jaimie avatar

Wellicht ook interessant…